S2M Eindhoven Strijp-S
S2M Tilburg LocHal
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contact

AI Content Creation Club

door | aug 1, 2023 | Blogs

Nieuw initiatief: de AI Content Creation Club

15 september van 14 tot 16 uur bij S2M in Den Bosch

Of je nu een doorgewinterde schrijver bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een beginner die nieuwsgierig is naar de wereld van AI-technologie, Team S2M Den Bosch verwelkomt je met open armen in onze club. Hier kun je jouw passie voor schrijven combineren met de grensverleggende mogelijkheden van AI om buitengewone, boeiende teksten te creëren.

Samen werk je dan bijvoorbeeld aan het maken of verbeteren van jouw teksten; voor op je website, offerte teksten, jouw cv of motivatiebrief. Je leert zo van elkaar en tevens met het werken met ai tools.

Het is kosteloos. En om het nog gezelliger te maken is het leuk als je iets lekkers meeneemt om te delen.

En vertel het vooral door zodat we dit vaker kunnen organiseren.

Wacht…. er is nog meer!

We bouwen hard aan een platform voor evenementen rondom AI, Human Touch en andere maatschappelijk relevante thema’s.

Op het platform AI vind je een een groeiende schat aan informatie en de mogelijkheid om kennis te delen over AI, integriteit en ethiek, vanuit verschillende perspectieven. We bieden daar een dynamisch platform met podcasts, video’s en blogs om je te informeren en inspireren.

Ons doel is om dat forum springlevend te houden. Daarom organiseren we regelmatig diverse bijeenkomsten waarbij deze belangrijke thema’s uitvoerig worden besproken. Het is een geweldige kans om in contact te komen met gelijkgestemde mensen en samen dieper in te gaan op de impact van AI op onze maatschappij en de ethische vraagstukken die hierbij spelen.

In de handige eventmodule vind je een overzicht van de geplande bijeenkomsten bij Seats2meet in Brabant (Eindhoven, Den Bosch, Tilburg). Onze locaties bieden de perfecte setting om in een inspirerende omgeving samen te komen en onze kennis te vergroten. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan gezellige sessies en grotere boeiende evenementen en samen met ons de dialoog te voeren over AI, integriteit en ethiek.

Dus vergeet niet om regelmatig terug te komen om op de hoogte te blijven van onze bijeenkomsten. Samen kunnen we een positieve impact creëren en bouwen aan een toekomst waarin AI en integriteit hand in hand gaan.

LET OP: Aanmelden is wel belangrijk.

En denk je nou, wát een leuke dingen doen ze daar bij Seats2meet… meld je dan aan voor ons Magazine. Die sturen we 10x per jaar, dus we spammen je niet. Als we iets extra extra extra leuks hebben, krijg je nog een special edition.


Seats2meet Brabant vindt het fijn artikelen van gastbloggers een podium te geven, want wij zijn nu eenmaal geen standaard vergaderlocatie. Bezoek jij ook regelmatig een van onze locaties en heb je een artikel te delen of een online training? Let us know! Of wil je gewoon lekker onze artikelen in de nieuwsbrief lezen?

Wil je meer artikelen lezen over bijvoorbeeld trainingen en coaching?

– die vind je onder de sectie nieuws

En nog heeeeeel veel meer leuke artikelen én evenementen vind je op de sites van onze 2 andere locaties

  • Eindhovense blogs: die gaan met name over vergaderen; hoe je dat zo effectief mogelijk kunt doen
  • Tilburgse blogs: organiseer je vaak evenementen, dan vind je hier de beste tips

Doe er je voordeel mee!
Groet,

Helma Schellen, marketing Seats2meet
(en ja, connecten is fijn)