Veelgestelde vragen

Contact

Catering

Niets is zo heerlijk als samen genieten van een gezellige maaltijd. Het delen van een maaltijd brengt niet alleen voeding voor je lichaam, maar geeft ook een boost aan je hele dag!

Bij ons maken we van jouw lunch een gezellige gelegenheid om kennis uit te wisselen en te ontspannen.

 

Onbeperkt koffie en thee

Onze koffiepunten buiten onze zalen houd de beweging erin. Tevens is de koffie dan ook supervers. Vraag ook naar onze lekkere Sweets2eat of echt Bossche Bollen erbij!

vergaderzalen seats2meet den bosch lunch

Lunch & Broodjes

Een dag werken zonder een lekker lunch kan niet natuurlijk, he. Daarom hebben wij verschillende mogelijkheden van catering voor bij je vergadering.  Ons actuele aanbod vind je als je een proefboeking maakt. Heb je speciale wensen, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op of vul het contactformulier in. We zorgen dat je dan binnen 24 uur antwoord hebt.

vergaderzalen seats2meet den bosch lunch

Hapjes & Naborrel

Ook tijdens en na bijeenkomsten bieden wij aansluitende catering. Als je precies wilt weten wat we voor lekkers voor je hebben, maak dan een proefboeking. Dan heb je de kosten ook zelf in de hand. Wil je iets speciaals? Regelen we dat ook voor je!

Dus wil je een toffe trainingslocatie huren in het centrum van Den Bosch? Bekijk dan onze zalen of maak gebruik van onze flexwerkplekken.

 

 

vergaderzalen seats2meet den bosch lunch

Zoek een leuke ruimte uit

Zo weet je dat je bij ons goed zit

Informatie over o.a. de locatie, boekingen en werkplekken

FAQ

Met een locatie in het Station is het OV de ideale manier om ons te bezoeken.

Ben je een ZZP-er, student of startup dan kun je bij ons gebruikmaken van flexibele werkplekken. 

Informatie over o.a. locatie, boekingen en werkplekken.

FAQ