Veelgestelde vragen

Contact

Het S2M DNA

Ontmoetings­concept

Wij zijn zeer flexibel en werken met een ‘pay per seat’ systeem, waarbij je per stoel betaalt. Bovendien kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of wijzigen.

Waardenetwerk

Wij zijn gedreven door het faciliteren en verbinden van mensen die gebruikmaken van onze faciliteiten. Hierbij is elke deelnemer in ons netwerk verantwoordelijk voor zijn eigen rol en bijdrage.

Overvloed

Onze stoelen op het Kennisplein zijn niet altijd bezet. En deze overvloed delen we graag met jou en bieden je daarom een werkplek die je betaalt met sociaal kapitaal.

Sociaal kapitaal

Boek je een werkplek dan vragen we je in ruil hiervoor om jouw kennis met ons waardenetwerk te delen. Dankzij het delen van je kennis ontmoet je anderen.

Onverwachte ontmoetingen

Alles is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit, een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel waardevol is.

Wie goed doet, goed ontmoet

Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

Ronald van der Hoff, founder van Seats2meet vertelt waarom een bezoek aan Seats2meet onverwacht relevant is.

“Bij elke ontmoeting met anderen kun je ontdekken waar je relevant voor elkaar bent. Op een vaste plek binnen een kantoor vind je dit niet. Anders gaan samenwerken is een trend die niet meer te stoppen is in huidige ontwikkelingen in technologie”.

Wil je meer lezen over het Nieuwe Werken, Society 3.0 of andere boeken over ondernemerschap. Deze kun je downloaden.