Vergader- en trainingslocatie in het station van Den Bosch

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie centraal gelegen in het land, goed bereikbaar met openbaar vervoer? Door onze verrijkende gastvrijheid geven we net dat stukje meer gezelligheid waardoor je deelnemers zich prettig voelen. We helpen je mee met het voorbereiden, zorgen dat de catering goed geregeld is. Zodat jij effectief kunt vergaderen.
Een aantal vergaderruimtes hebben een vaste opstelling en er zijn ruimtes waar je flexibel mee om kunt gaan. Daarmee heb je tevens een goede trainingslocatie gevonden.

Hoe makkelijk wil je het hebben?

Maak kennis met het team

Je kunt altijd rekenen op een warm ontvangst op onze locatie. Onze heren en dames staan met plezier en hart voor de zaak voor je klaar. Persoonlijke service vinden we belangrijk, dus ben niet verbaasd als we je naam al weten bij binnenkomst.

IMPRESSIE LOCATIE

Met 12 verschillende ruimtes die geschikt zijn voor 2 tot 120 personen, hebben we altijd een passende plek voor jouw bijeenkomst. En natuurlijk is iedere ruimte van alle gemakken te voorzien. En vergeet niet te zorgen voor de innerlijke mens! Onze luxe lunch en heerlijke snacks maken de bijeenkomst af. En natuurlijk de Bossche Bol. We zijn flexibel en denken graag mee, neem dus gerust contact op met jouw specifieke wensen.

Alles over onze catering

Een werkplek reserveer je hier