Veelgestelde vragen

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Print

Naast het verhuren van zalen voor commercieel gebruik is een gezellig lounge. Dit concept is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit. Een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel heel waardevol is. En wij geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet. Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

snelle wifi  werken & ontmoeten  koffie & thee

Hoe flexwerken bij Seats2meet werkt

We hebben 35 individuele werkplekken op basis van beschikbaarheid*. Dat betekent dat je alleen of met maximaal 1 andere ondernemer daar gebruik van kunt maken. Ben je met 3 of meer personen, dan is het de bedoeling dat je een kleine vergaderruimte huurt, deze ruimtes zijn niet kosteloos.

Je boekt een werkplek op een moment* dat jou schikt via het Paspoort. Je komt naar onze locatie, checkt in via het systeem en zoekt een plekje op ons plein. Je zet je laptop klaar, pakt een kopje koffie en aan de slag! 

* op basis van beschikbaarheid houdt in dat wanneer er geen plekken beschikbaar zijn, je deze ook niet kunt reserveren. Daarom is het belangrijk altijd even vooraf te reserveren om niet voor verrassingen te komen staan!

Denk je dat er een addertje onder het gras zit omdat we dit kosteloos aanbieden? Nee hoor, echt niet. Bekijk hier het verhaal van Ronald van den Hoff, medeoprichter.

IEDEREEN WIL VOORUIT, SEATS2MEET HELPT JE VERDER