Veelgestelde vragen

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Print

Seats2Meet Paspoort maakt sociaal kapitaal het nieuwe betaalmiddel

Het S2M Paspoort, jouw account, is een zakelijk management hulpmiddel dat 60.000 professionals in het Seats2meet coworkingnetwerk verbindt, waardoor ons globale gebruikerscollectief kan samenwerken, belangrijke vragen kan stellen en beantwoorden, sociaal kapitaal kan opbouwen en de professionele groei een boost kan geven.

Video-uitleg over het platform

Baanbrekend Platform

Het S2M Paspoort is de ingang tot het baanbrekende en zeer groot Seats2meet platform, om sociaal kapitaal tot professionele en persoonlijke groei van iedereen te transformeren. Het is een goed beveiligde omgeving waar je je data kunnen beheren, reservering en boekingen kunnen maken, volledige toegang tot het S2M Ecosysteem kunnen hebben, je sociaal kapitaal kunnen uitbreiden en met andere professional in het coworkingnetwerk kunnen verbinden. Een bijzondere ombuiging van de AVG dus. #seats2meetkandat.

Het is jouw marketingtool in de Seat2meetcommunity

Het paspoort is meer dan alleen een mogelijkheid om je met andere professionals te verbinden. Je krijgt ook de volledige toegang tot het uitbreidende S2M coworkingecosysteem. Er zijn ’n schat aan zakelijke managementfuncties die voor elk type professional van toepassing kunnen zijn. Hieronder vind je slechts enkele voorbeelden van wat je met het S2M paspoortplatform kunt bereiken:

  • Het Ecosysteem – Het Ecosysteem is een aanpasbare berichtfunctie die gebruikers met een grote hoeveelheid professionals, evenementen, vragen, locaties en content in verbinding brengt. Aan de hand van een AI-gestuurd algoritme worden deze verbindingen op basis van bepaalde profielkennistags gelegd.
  • Door elke dag in te checken wordt je automatisch op de hoogte gesteld van alle (online) activiteiten die op de locaties plaatsvinden.
  • Alles wat je nodig hebt op één plek – Het paspoort biedt de gebruiker de mogelijkheid om alle aspecten van de S2M ervaring te gebruiken en te beheren. Waaronder profielinformatie, boekingen, vouchers, beoordelingen, vragen en antwoorden en chats. Net als Het Ecosysteem is onze Vragen en Antwoordenfunctie voor elke gebruiker door middel van een AI-gestuurd algoritme geoptimaliseerd.
  • Gemakkelijke toegang tot het S2M Ecosysteem – Door je dagelijkse doelen te delen en automatisch op het platform in te checken, is het gehele S2M ecosysteem via het paspoort maar een klik van de muis verwijderd.
  • Beheer je check-in status en reserveringen – Met het paspoort kunnen gebruikers met één klik bij elke S2M locatie in- en uitchecken en ook de werkplek- en vergaderruimtereserveringen volgen
  • Verdien sociaal kapitaal, verbeter je reputatie – S2M biedt gebruikers de mogelijkheid om flexibele werkplekken met sociaal kapitaal in plaats van monetair kapitaal te boeken. Het paspoort verzamelt in de loop der tijd statistische data en creëert zo een visuele representatie van het sociaal kapitaal dat gebruikers met elkaar uitwisselen. Sociaal kapitaal kan worden opgedaan door vragen van het ecosysteem te beantwoorden of door middel van ontmoetingen met andere professionals.
  • Volledige controle over persoonlijk informatie – Het paspoort verzekert dat gebruikers de volledige controle over hun persoonlijke data en instellingen hebben en voldoet volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Het paspoort revolutioneert nu al de manier waarop professionals in het S2M ecosysteem met elkaar in verbinding staan en hun bedrijven beheren, maar er staat in de nabije toekomst nog meer op de rol. In 2019 is Seats2meet van plan om het S2M paspoort in de blokketen te integreren, waardoor het een waar gedecentraliseerd ecosysteem wordt met gedeeld eigendom van alle gebruikers. En dit coworkingecosysteem zal alleen maar blijven groeien, waardoor mensen hun data kunnen delen en in andere netwerken verzoeken kunnen indienen.
“Het paspoort zal uitgroeien tot een gedecentraliseerde één-op-één marktplaats, waar persoonlijk data oftewel ‘sociaal kapitaal’ een echt betaalmiddel is” Ronald van den Hoff, co-oprichter van Seats2meet.com.

Dit artikel is geschreven door Tyler Koslow & vertaald door Marc Widdershoven