Veelgestelde vragen

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Print

Het Seats2meet-concept is niet zomaar een verhuur van vergaderruimtes en werkplekken, maar een concept gebaseerd op het delen van overvloed. Naast het verhuren van stoelen in vergaderzalen delen we ook stoelen met ZZP’ers die gebruikt kunnen worden om te werken of te overleggen. Bij ons hoef je die niet te betalen met geld, maar wel met sociaal kapitaal.

Wat houdt het precies in, waarom werken jullie met sociaal kapitaal en hoe werkt dat dan concreet?

Sociaal kapitaal

Sociaal kapitaal betekent dat je bereid bent jouw kennis en netwerk te delen vanuit jouw eigen overvloed en openstaat voor toevallige ontmoetingen. Bij het boeken van een kosteloze flexplek geef je op welke kennis je hebt en waar je mee bezig bent. Vervolgens maken we via een dashboard inzichtelijk welke kennis/ervaring er op dat moment voorhanden is op de locatie waar je werkt of op één van onze andere Seats2meet-locaties. Zo kunnen we toevallige (relevante) ontmoetingen tussen alle aanwezige ZZP’ers optimaal faciliteren!

Waarom doen wij dit?

Omdat we geloven dat verbinding tussen mensen de belangrijkste voorwaarde is voor een betere toekomst. Met onze Seats2meet-locaties creëren we een omgeving waar verbindingen gelegd kunnen worden en kennis delen en co-creatie als vanzelf ontstaan. Kortom, we laten sociaal kapitaal stromen en delen overvloed.

Heb ik genoeg sociaal kapitaal te bieden en hoe dan?

Iedereen heeft kennis, talenten en een netwerk dat hij kan delen. Open staan om anderen te helpen met jouw kennis, netwerk of talent is voldoende. Haal bijvoorbeeld koffie voor andere ZZP’ers op het plein en maak een praatje, vraag tijdens de lunch aan je buurman of -vrouw waar hij of zij mee bezig is, of doe mee met één van de korte netwerksessies die we regelmatig organiseren. Maar heb je een andere vorm die beter werkt voor jou? Ook dat is prima! Op dagen dat je echt even wil knallen en geen tijd hebt voor sociaal kapitaal, mag je gerust een dag ‘asociaal’ zijn. Maar liever niet te vaak, want dan slaan we samen de plan mis.

Wat bieden wij ZP’ers?

Als dank voor jouw sociaal kapitaal (het delen van jouw kennis en overvloed) faciliteren wij graag een werkplek met wifi en koffie of thee. Wanneer je liever niet betaalt met sociaal kapitaal, dan verwachten we dat je betaalt met monetair kapitaal door een meetingspace te boeken. 

Hoe dan ook, YOU ARE WELCOME!

Maak een account aan en geniet van de voordelen van ons concept.