Veelgestelde vragen

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Print

Supereenvoudig!

Je kunt onze 10 verschillende zalen boeken op 3 verschillende manieren:

  • Heb je een grotere groep dan 10 personen? Geen probleem! Bel ons op 073-6900515 en we maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je.
  • Liever niet aan de telefoon? Stuur ons dan een mailtje op info@seats2meetstationdenbosch.nl en we helpen je zo snel mogelijk verder.
  • Zijn jullie met minder dan 10 personen? Geweldig, je kunt dan makkelijk zelf boeken via ons boekingssysteem. Zo simpel is het!
  • Maar als jullie groter zijn dan 10 personen, is het tijd om ons in te schakelen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jullie behoeften. Laat ons je helpen en bel ons vandaag nog!

Wat kost een vergaderruimte bij Seats2meet Den Bosch?

  • We snappen dat je graag wilt weten wat onze zalen kosten. Helaas is het niet zo eenvoudig als het lijkt. Onze prijzen variëren namelijk op basis van verschillende factoren, zoals de dag, het aantal uren en het aantal personen. Maar wees gerust, we helpen je graag verder en stellen een op maat gemaakte offerte voor je op.
  • Er een prijsverschil bij drukke en minder drukke dagen. En maakt het uit hoe ver van te voren je een reservering maakt.
  • Geen vaste prijzen hier! We passen onze tarieven aan op basis van jouw behoeften en wensen. Dus, hoeveel stoelen/deelnemers heb je nodig? En hoeveel uur? Laat het ons weten en wij regelen de rest!
  • Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je heel gemakkelijk een proefboeking maken in ons boekingssysteem. Dit geldt voor boekingen tot 10 personen. Vanaf 10 personen maken we graag een vrijblijvende offerte voor je, bel of mail ons dan even.

Unieke algemene voorwaarden

Soms moet je op het laatste moment iets wijzigen, dat begrijpen we en doen onze best om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn. We denken op alle fronten graag met je mee. Onze voorwaarden houden we daarom ook zo beperkt mogelijk. Maar we hebben ze natuurlijk wel. 

Kleine boekingen (tot 10 personen) kun je bij ons gemakkelijk zelf maken via ons systeem. Deze boekingen kun je tot 24 uur van tevoren wijzigen en zelfs annuleren.

Heb je een boeking die voor jou speciaal met zorg samengesteld is, dan gelden de voorwaarden die je in de toegezonden offerte terug kunt vinden. Lees deze daarom dan ook goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.