Print

Supereenvoudig!

Je kunt onze 14 verschillende zalen boeken op 3 verschillende manieren:

  • Door ons te bellen op 073-6900515 voor boekingen van meer dan 10 personen
  • Door ons te mailen op info@seats2meetstationdenbosch.nl
  • Ben je met minder dan 10 personen kun je makkelijk zelf boeken via ons boekingssysteem,
  • Vanaf 10 personen maken we graag een vrijblijvende offerte op maat voor je

Wat kost een vergaderruimte bij Seats2meet Den Bosch?

We kunnen je niet in 1 oogopslag laten zien wat het huren van onze zalen kost. Onze prijzen worden gegenereerd aan de hand van het aantal stoelen/deelnemers dat gebruikt wordt/deelneemt en aan de hand van het aantal uren dat de ruimte nodig is. De prijzen zijn variabel naargelang de dag, het aantal uur en het aantal personen.

Ook is er een prijsverschil bij drukke en minder drukke dagen. En maakt het uit hoe ver van te voren je een reservering maakt.

Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je heel gemakkelijk een proefboeking maken in ons boekingssysteem. Dit geldt voor boekingen tot 10 personen. Vanaf 10 personen maken we graag een vrijblijvende offerte voor je, bel of mail ons dan even.

Unieke algemene voorwaarden

Soms moet je op het laatste moment iets wijzigen, dat begrijpen we en doen onze best om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn. We denken op alle fronten graag met je mee. Onze voorwaarden houden we daarom ook zo beperkt mogelijk. Maar we hebben ze natuurlijk wel. 

Kleine boekingen (tot 10 personen) kun je bij ons gemakkelijk zelf maken via ons systeem. Deze boekingen kun je tot 24 uur van tevoren wijzigen en zelfs annuleren.

Heb je een boeking die voor jou speciaal met zorg samengesteld is, dan gelden de voorwaarden die je in de toegezonden offerte terug kunt vinden. Lees deze daarom dan ook goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.