Veelgestelde vragen

Contact

Masterclass Leven en Werken in de Flow

dec 8, 2023 | Blogs

Transformeer je ondernemerschap en ontdek de kracht van geïnspireerd werken

Seats2meet Station Den Bosch heeft weer een bijzonder evenement voor je!

Ben je een ondernemer die zoekt naar méér dan alleen het behalen van doelen? Wil je leren hoe je dieper, betekenisvoller en met meer voldoening kunt werken?

Dan is onze masterclass “Beyond Goals: Inspiratie in Actie” precies wat je nodig hebt!

Stap binnen in een nieuwe dimensie van ondernemerschap, waar jouw bedrijf transformeert tot een bruisende, kernwaarde-gedreven krachtpatser.

In deze masterclass van Marcel Den Hartog] van Isemi opleidingen ontdek je de kunst van geïnspireerd werken, waarmee je niet alleen veerkrachtig en flexibel onderneemt, maar ook je unieke kernwaarden behoudt, zelfs in snel veranderende omstandigheden.
In deze masterclass van Marcel Den Hartog van Isemi opleidingen ontdek je de kunst van geïnspireerd werken, waarmee je niet alleen veerkrachtig en flexibel onderneemt, maar ook je unieke kernwaarden behoudt, zelfs in snel veranderende omstandigheden.

Waarom deze Masterclass?

  • Speciaal voor Ondernemers: Gericht op de unieke uitdagingen en kansen die jij als ondernemer tegenkomt.
  • Ervaringsgericht Leren: Niet alleen theorie, maar praktische tools en oefeningen om direct toe te passen in je dagelijks werk.
  • Persoonlijke Groei: Ontwikkel vaardigheden die niet alleen je zakelijk leven, maar ook je persoonlijke leven verrijken.
  • Netwerkmogelijkheden: Connect met gelijkgestemde ondernemers en deel ervaringen en inzichten.

Voor jou: Ontdek de diepere betekenis van Ondernemen!


Wat leer je?

  • End State Energy: Verken de diepten van je eigen emoties en gedachten terwijl je leert hoe je jouw ultieme emotionele en mentale staat identificeert.
  • Balans tussen Zekerheid en Onzekerheid: Ontdek hoe je kleine, haalbare stappen neemt terwijl je openstaat voor aanpassingen en nieuwe inzichten.
  • Praktische oefeningen: Ervaar hands-on oefeningen zoals ‘In de Flow Blijven’ en ‘Veerkracht Ontwikkelen’ om je End State Energy te cultiveren en je veerkracht in uitdagende situaties te versterken.

Verlang je naar blijvende verandering en een stroom van positieve energie?

Ontdek jouw innerlijke kompas, laat je meenemen op een reis van evenwicht tussen zekerheid en onzekerheid, waarbij kleine stappen de bouwstenen vormen voor groot succes. Ontdek het cultiveren van inspiratie, waarbij je End State Energy wordt geïntegreerd in zowel je werk als je dagelijks leven.

Maar dat is nog niet alles!

Leer Beyond Goals inzetten als een krachtig gespreksmodel, zowel voor je eigen groei als voor het stimuleren van je team.

Wat is Beyond Goals?

Beyond Goals gaat verder dan de standaard doelgerichte aanpak. Dit model verrijkt je werkervaring door dieper in te gaan op de kern van je onderneming, voorbij de traditionele SMART-doelen. Het introduceert een nieuwe dimensie in ondernemerschap door te focussen op de beleving van de uiteindelijke staat die je wilt bereiken: de realisatie van de kernwaarden achter je onderneming en de waarden die daarbij horen.

Doe Mee en Transformeer Jouw Toekomst!


Meld je vandaag nog aan voor onze meeslepende masterclass bij Seats2meet Station Den Bosch. en start jouw reis naar een toekomst die niet alleen vervullend is, maar ook doorspekt is met succes.

De masterclass vindt plaats in zaal Station.

We hopen je te leren kennen op 12 januari 2024

LET OP: Aanmelden is wel belangrijk.


Groet,

Helma Schellen, marketing Seats2meet
(en ja, connecten is fijn)