‘Step into the Spotlight’ gelooft dat het in deze digitale tijd nog nooit zo makkelijk is geweest een boodschap naar buiten te brengen, en tegelijkertijd nog nooit zo moeilijk om op te vallen.

Ontdek de kracht van Storytelling tijdens de masterclass op vrijdag 30 juni en laat jouw organisatie stralen in de schijnwerpers!
De masterclass Storytelling start om 15:00 uur en wordt gegeven door Annegees van Linge. Als voormalig Global Brand Manager van Nutricia is zij een expert in storytelling met resultaat. Leer je verhaal ontdekken en vertellen, zodat je meer klanten aantrekt en de ‘Place To Go’ wordt.

En natuurlijk is het ook nog gezellig

Vanaf 17:00 uur staat er heerlijk eten en drinken voor je klaar, terwijl je jouw verhaal kan delen met de andere gasten en zo waardevolle connecties maakt.

Voor slechts €25,- doe je mee aan de masterclass en kun je onbeperkt genieten van het diner, de drankjes en de unieke mogelijkheid om jouw organisatie in de spotlight te zetten.

We hopen jouw verhaal ook te leren kennen op 30 juni!

LET OP: Aanmelden is wel belangrijk en dat doe je zó

Lees ook: 11 tips bij conflicthantering


Seats2meet Brabant vindt het fijn artikelen van gastbloggers een podium te geven, want wij zijn nu eenmaal geen standaard vergaderlocatie. Bezoek jij ook regelmatig een van onze locaties en heb je een artikel te delen of een online training? Let us know! Of wil je gewoon lekker onze artikelen in de nieuwsbrief lezen?

Wil je meer artikelen lezen over bijvoorbeeld trainingen en coaching?

– die vind je onder de sectie nieuws

En nog heeeeeel veel meer leuke artikelen én evenementen vind je op de sites van onze 2 andere locaties

  • Eindhovense blogs: die gaan met name over vergaderen; hoe je dat zo effectief mogelijk kunt doen
  • Tilburgse blogs: organiseer je vaak evenementen, dan vind je hier de beste tips

Doe er je voordeel mee!
Groet,

Helma Schellen, marketing Seats2meet
(en ja, connecten is fijn)