Veelgestelde vragen

Contact

TRAININGS­RUIMTE

DEN BOSCH

Of je nu een workshop voor 10 gasten organiseert of een opleiding voor 100 deelnemers: voor elk type training hebben wij een geschikte trainingsruimte.

12 trainingsruimtes

Bij Seats2meet Den Bosch hebben wij altijd de juiste ruimte voor een leerzame training.

Van 2 tot 30 personen

In iedere samenstelling en voor elke groep kunnen wij de juiste trainingsruimte verzorgen.

Goed bereikbaar

Gelegen IN het station. Handig met OV. En parkeerplaatsen onder het station.

Een unieke trainingsruimte in Den Bosch nodig?

Bij Seats2meet Station Den Bosch zit je goed. Wij beschikken over verschillende trainingsruimtes en -zalen met alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde training. Zo maakte Via Milia veelvuldig gebruik van ruimte Station.

Onze trainingsruimtes zijn geschikt voor een grote diversiteit aan groepen. Zo hebben we diverse zalen voor 1-op-1 training en ook een grote zaal voor 30 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij kijken graag samen met jou naar aansluitende en gewenste faciliteiten voor je training en richten alles in naar wens. Daarmee onderscheiden we ons van andere trainingslocaties. Dat èn onze unieke locatie natuurlijk.

training bij seats2meet Den Bosch in ruimte Station
Lunch tijdens een training bij Seats2meet Den Bosch

Catering tijdens je cursus of training

Als je alles goed verzorgd wil hebben, dan regelen we dat voor je. Een training wordt pas écht bijzonder als er lekker eten en drinken is.  Uiteraard kunnen wij hierbij rekening houden met allergiën of vegetariërs.

Onbeperkt koffie, thee en koekjes

Geen dure rekening voor koffie en thee achteraf. Drink onbeperkt warme dranken als koffie, cappuccino of wiener melange voor € 1,75 p.p.

Lunch & Broodjes of hapjes & naborrel

Bij Seats2meet Den Bosch hebben wij altijd een goede lunch, daarnaast kunnen wij je voorzien van diverse soorten hapjes en is er de mogelijkheid voor een afsluitende borrel.

lunch tijdens een training op Seats2meet Den Bosch

Audiovisuele middelen

Onze prijzen houden wij laag door je opties breed te houden. Zoals onze audiovisuele middelen. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Heb je het niet nodig? Dan hoef je er ook niet voor te betalen. Simpel, duidelijk en een stuk voordeliger.

Natuurlijk hebben wij wel diverse zaken tot je beschikking:

  • Gratis wifi
  • Plafondbeamer
  • Flip-over, inclusief stiften
  • Laptop incl. MS Office
  • Geluidsversterking lap top
  • Pointer
  • Whiteboard
AV middelen van Seats2meet Station Den Bosch