Blog maart 2020 :

Als je regelmatig een training geeft of ingehuurd wordt om een opleiding te verzorgen dan wil je natuurlijk graag dat je trainingsruimte lekker vol zit met enthousiaste deelnemers.

Het is belangrijk dat je een locatie hebt waarvan je weet dat zij ook bijdragen aan jouw succes. Want samenwerken hieraan heeft meer impact dan je in eerste instantie denkt.

Een standaard vergaderlocatie doet dat niet, gelukkig is Seats2meet niet doorsnee.

Wat doet Seats2meet voor je

  • Seats2meet Den Bosch heeft 12 vergaderruimtes waar je uit kunt kiezen in diverse opstellingen zodat er altijd een ruimte is die past bij jouw bijeenkomst.
  • Wij verzorgen je dag van a tot z.
  • Je betaalt niet voor wat je niet gebruikt, zo heb je zelf invloed op de kosten.
  • Je kunt voor – tijdens – en na je bijeenkomst gebruik maken van de werkplekken op onze open lounge. Daar kun je in klein verband even voorbereiden en evalueren. Maar ook gebruik maken van de kennis van ondernemers die daar op dat moment ook werken. Je weet maar nooit hoe hun kennis jou verrijkt!

Heb je behoefte aan extra publiciteit voor je bijeenkomst, opleiding of training?

Dan is het bijzondere van S2M dat je van onze pr kanalen gebruik kunt maken. Dat houdt in dat jouw event geplaatst wordt op de eventcalender van Seats2meet (landelijk), op deze website en daarmee ook doorplaatsing op onze Linkedinpagina.

Wat doet het team voor je

Wij zorgen dat jouw trainingsruimte gezellig ingericht is en dat alles klaar staat om te beginnen. Wij ontvangen je deelnemers en verwijzen hen door naar de juiste vergaderruimte. Daar is alles tip top in orde: alles op het gebied van audiovisuele middelen is aangesloten en jij bent ontspannen voorbereid.

Als je gekozen hebt om catering aan te bieden, dan hebben we vooraf besproken hoe laat dit tot jullie beschikking is. Dit kun je dan ook aan je gasten laten weten.

Er staan 2 fingerprinted koffie automaten met daarin altijd versie koffie, cappuccino, espresso, warme chocolademelk, Wiener Melange en natuurlijk diverse smaken thee.

En wat doe jij voor jezelf?

  • Zorgen dat je ontspannen en goed voorbereid bent?
  • Een mooie locatie hebt geregeld die met je meedenkt?
  • Er alles aan doen om veel en goede deelnemers te interesseren?
  • Zodat je met een goed gevoel weer naar huis gaat?

En nog heeeeeel veel meer leuke artikelen én evenementen vind je op de sites van onze locaties in Brabant:


Wil je een evenement organiseren en van onze kanalen gebruik maken? Laat het ons weten!

Groet,
Helma Schellen, marketing
(en ja, connecten is gezellig)