Veelgestelde vragen

Contact

Wat is werkgeluk? En hoe belangrijk is het?

mrt 29, 2021 | Blogs

Gastpodcast van Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt, Psychologie Van Succes

Tonny en Albert zijn samen host van een aantal interessante podcasts gemaakt, die nog leuk zijn om te bekijken ook. :-). Het thema geluk, en dan met name Werkgeluk, is tegenwoordig voor vele mensen anders dan voorheen. Tonny en Albert delen graag hun visie en hebben goede tips voor je.

Tonny, Ondernemer, auteur, spreker en investeerder. Gespecialiseerd in online marketing, SEO, conversie optimalisatie, neuromarketing, gedragspsychologie en community building. oTnny is auteur van ‘De Online Marketing Tornado’. Deze ‘bijbel’ heb ik helemaal doorgespit en is echt de moeite waard, nee , ik heb geen aandelen. Tonny is eigenaar van IMU, de Internet Marketing Unie (IMU) is er om ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen ze door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via hun e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Daarnaast is het hun missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen onze bruisende IMU Community.

Albert komt regelmatig onze Seats2meet locatie in Den Bosch. Hij psycholoog, ondernemer en expert op het gebied van duurzame vitaliteit. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren voor een leven zonder stress. Tevens is hij mede-oprichter van het eerste Nederlandse Burn-out behandelcentrum https://www.burninn.nl. Daarnaast heeft hij 5 boeken geschreven; ”Microbreaks’, ‘de Doorbraak’, ‘de Levenscode’ , ‘Gelukt’ en “Ontdek je passie.”

Bekijk meer van hun podcasts en doe er je voordeel mee!