Veelgestelde vragen

Contact

Werkplek

Werk samen

…met verschillende freelancers en ondernemers op diverse terreinen, leer nieuwe dingen en groei door onverwachte, relevante ontmoetingen.
Naast het verhuren van zalen voor commercieel gebruik is een gedeelte van ons concept gericht op het laten ontstaan van serendipiteit. Een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel heel waardevol is.  En wij geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet. Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker.

Werkplekken van Seats2meet Den Bosch

Gratis, ja ja…

Ja, het is echt waar.  Maar wil je privacy of met meer dan 2 personen ongestoord kunnen werken dan betaal je met geld.

Sta je ervoor open om je kennis en ervaring met anderen te delen? Dan mag je gratis gebruik maken van ons Plein.

Als je een plek reserveert vragen we je om in ruil hiervoor om jouw kennis met ons waardenetwerk te delen. Dankzij het delen van je kennis ontmoet je anderen, je betaalt op die manier met sociaal kapitaal.

 

Op basis van beschikbaarheid?

Dit houdt in dat wanneer er geen plekken beschikbaar zijn, je deze ook niet kunt reserveren. En reserveren is een belangrijk item in het gebruikmaken van onze locaties.

Flexwerkers op het Plein van Seats2meet Den Bosch

En hoe doe je dat dan?

 1. Je begint met het maken van een account op de boekingssite van Seats2meet.
 2. Daar upload je je foto en vermeld je je skills. Als dit compleet is, heb je je eigen S2M paspoort.
 3. Een werkplek boeken is de volgende stap. Een belangrijke stap want alleen zo ben je zeker van een werkplek. Soms kan het zijn dat  commerciële partijen de hele locatie gehuurd hebben, en dan sta je – heel vervelend – voor een gesloten deur.

Sociaal kapitaal betekent dat:

 • jouw profiel up to date is
 • je een foto en skills hebt toegevoegd
 • je je plek reserveert en inlogt bij aankomst op je laptop (verplicht)
 • je je kennis deelt met anderen
 • je meehelpt het S2M concept in jouw netwerk te verspreiden
 • je incidenteel gevraagd kunt worden jouw skills in te zetten
 • je een bakkie koffie haalt voor degene die naast je zit
 • je leuke ideeën met anderen bespreekt
 • je contact legt met voor jou interessante bedrijven
 • je het maximale haalt uit jouw verblijf bij ons
 • begrijpt dat dit alles ook ons gelukkig maakt

Seats2Meet Paspoort maakt sociaal kapitaal het nieuwe betaalmiddel

Het S2M Paspoort is een zakelijk management hulpmiddel dat 60.000 professionals in het Seats2meet coworkingnetwerk verbindt, waardoor ons globale gebruikerscollectief kan samenwerken, belangrijke vragen kan stellen en beantwoorden, sociaal kapitaal kan opbouwen en de professionele groei een boost kan geven.

Baanbrekend Platform

Het S2M Paspoort is de ingang tot het baanbrekende Seats2meet platform, om sociaal kapitaal tot professionele en persoonlijke groei van iedereen te transformeren. Het is een beveiligde omgeving waar je je data kunnen beheren, reservering en boekingen kunnen maken, volledige toegang tot het S2M Ecosysteem kunnen hebben, je sociaal kapitaal kunnen uitbreiden en met andere professional in het coworkingnetwerk kunnen verbinden. Een bijzondere ombuiging van de AVG dus. #seats2meetkandat.

Meer dan alleen maar verbinden

Het paspoort biedt meer dan alleen een mogelijkheid om je met andere professionals te verbinden. Het geeft je ook de volledige toegang tot het uitbreidende S2M coworkingecosysteem. Er zijn ’n schat aan zakelijke managementfuncties die voor elk type professional van toepassing kunnen zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je met het S2M paspoortplatform kunt bereiken:

 • Alles wat je nodig hebt op één plek – Het paspoort biedt de gebruiker de mogelijkheid om alle aspecten van de S2M ervaring te gebruiken en te beheren. Waaronder profielinformatie, boekingen, vouchers, beoordelingen, vragen en antwoorden en chats. Net als de Serendipity Machine is onze vragen en antwoorden functie voor elke gebruiker door middel van een AI-gestuurd algoritme geoptimaliseerd.
 • Gemakkelijke toegang tot het S2M Ecosysteem – Door je dagelijkse doelen te delen en automatisch op het platform in te checken, is het gehele S2M ecosysteem via het paspoort maar een klik van de muis verwijderd.
 • Volledige controle over persoonlijk informatie – Het paspoort verzekert dat gebruikers de volledige controle over hun persoonlijke data en instellingen hebben en voldoet volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).